Biludlejning
Billeje Online
 
Hjem Billeje i Spanien

  Hvad kan vi hjælpe med?  
 
Billeje i Spanien

Spanien har 46.951.532 (2010) indbyggere og er det største land på Den Iberiske Halvø; dækker et område på 504.782 km². Madrid er hovedstad i Spanien. Andre større byer er Málaga, Mallorca, Tenerife, Fuerteventura, Barcelona, Valencia, Sevilla og Zaragoza. Spanien har tre forskellige klima: kystklima, fastlandsklima og subtropisk klima ved Middelhavet.

De mest populære turistområder i Spanien ligger øst og vest for Gibraltar. Der er mange barer og restauranter at vælge imellem, og der er lange sandstrande på Costa del Sol og Costa Blanca. Costa del Sol har mere end 300 dage med solskin. De Kanariske Øer og Balearerne er også meget populære  turistdestinationer.

Den største lufthavn er Barajas International Airport i Madrid i Spanien- men også Barcelona International Airport (El Prat) og Alicante lufthavn har også meget travlt.

Bestil din lejebil i Spanien hos BillejeOnline.dk!
Fri kilometer, lufthavnsafgifter, vejhjælp, kollisionsforsikring, ansvarsforsikring, tyveriforsikring, lokale skatter og vejafgifter er inkluderet i billeje-prisen.Spanien
Spanien

 
Alamo
Budget
Dollar
Hertz
Europcar
Sixt
Thriffy
National
 

 
New York
Spanien
Italien
Tyskland

   
 
Copyright © 2011-2014 www.billejeonline.dk - All rights reserved.